Termeni si Conditii - BILETE AVION SIBIU - BlueAir WizzAir Tarom

Go to content

Main menu

Termeni si Conditii


Nota de informare privind protectia datelor personale



Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si prevederilor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. TRYSOREL S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in continuare, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este inregistrarea si transferul datelor personale ale pasagerilor pentru:

» a transmite oferte, mesaje publicitare si de marketing;

» rezervari/emiteri de bilete;

» a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistemul on-line si de a va furniza servicii suplimentare (modificari de program, ruta, program de operare, etc.);

De asemenea, mentionam ca S.C. TRYSOREL S.R.L. nu va utiliza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra in alte scopuri decat cele specificate mai sus, exceptand cazul in care se precizeaza expres si in scris acel scop, si pentru care s-a primit acordul dumneavoastra in prealabil.
Datele se pastreaza in evidenta pentru sase luni dupa care se arhiveaza.

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de opozitie, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

În calitate de operator de date cu caracter personal, conform prevederilor legale în vigoare, S.C. TRYSOREL S.R.L. are obligatia de a respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane. De asemenea, compania noastra are obligatia de a administra, în conditii de siguranta, bazele de date create pentru îndeplinirea atributiilor specifice si de a asigura persoanelor înregistrate, în calitate de persoane vizate, drepturile prevazute în Legea nr. 677/2001, cu modificarile ulterioare.

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal are ca obiectiv apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viata intima, familiala si privata în legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Acest drept are un continut complex, de mare importanta pentru libertatea cetateanului, iar în tara noastra este garantat prin Constitutie (art. 26).

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Back to content | Back to main menu